El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els infants, protagonistes de la Quaresma de l’Arxiprestat “Baix Urgell-Les Garrigues”

Pobles de l’Arxiprestat « Baix Urgell – Les Garrigues » donen protagonisme als infants durant la Quaresma, temps de conversió personal i pastoral.

La imposició de cendra va servir per començar el camí cap a la Pasqua, un camí cap el Pare, camí de llum, vida i alegria. Aquests pobles són Juncosa, Els Torms, El Soleràs, Granyena de les Garrigues, Sarroca de Lleida, Torrebesses, La Granadella, Bovera i Bellaguarda. Cada setmana els nens i les nenes preparen una activitat i la presenten a la missa del diumenge.

El passat 5 de març, els infants van llegir el pregó assegurant que “per fer aquest camí ens cal esforç, constància i pregar a Déu perquè ens ajudi a trobar la llum de Crist que ens espera”. Per la seva part, els nens i les nenes de Juncosa i El Soleràs van preparar unes bosses de sorra amb un missatge “Quaresma, temps de canvi”. El segon diumenge van preparar una consigna fent referència a l’Evangeli per tal de reflexionar.