El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Una tercera entitat de Lleida ofereix la seva col·laboració pel projecte de vivendes socials.

Dia a dia anem veient en la societat com es multipliquen les iniciatives solidàries que provenen de la societat civil. En moments complicats com els que vivim hom diria que va definint-se una presa de consciència progressiva de sectors cada

cop més amplis de la societat, de la necessitat d’implicar-se per fer front a la crisi. En aquest sentit, la Diòcesi de Lleida està vivint amb gratitud i a la vegada amb responsabilitat, el moviment de solidaritat que s’ha desencadenat per l’oferiment del nostre Bisbe Joan Piris, de l’ala dreta del Seminari de Lleida per destinar-lo a vivendes per a famílies que han estat desnodades.

Dels oferiments solidaris que es van sumant dia a dia, ( dues constructores, i una casa de pintures) n’assenyalem el darrer, que entenem és significatiu.

Es tracta del Col.legi Episcopal, on l’equip de 7 professors enginyers tècnics de la branca elèctrica-electrònica, juntament amb el corresponent alumnat, ofereixen la seva col·laboració en serveis d’enginyeria i en tasques d’execució de les instal·lacions de les noves vivendes que es construeixen.

Creiem que llur proposta va consolidant un dels pilars fonamentals d’aquest projecte solidari. Es a dir la participació ampla i coordinada de moltes persones, empreses i entitats, treballant de manera sinergética.

D’aquesta manera valorem molt positivament, que la realització d’aquest projecte no solament beneficiï a les famílies que hi podran viure en un futur, ans totes les persones que s’impliquen en el procés de realització. I en aquest cas, concret, l’alumnat qualificat del Col.legi Episcopal que podria fer pràctiques en dues vessants molt importants com són una tècnica de la seva especialitat i una altra solidària, acompanyats pels seus professors.

I es que quan es confia en les persones les coses milloren i es transformen.

Properament anirem informant d’altres entitats que es van sumant en aquest projecte solidari.