El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Un centenar de persones celebren el Jubileu al Centre Penitenciari Ponent

Els dies 5 i 6 de novembre a la Presó Ponent de Lleida es va dur a terme la celebració del Jubileu del Pres entorn de l'any Jubilar de la Misericòrdia amb una eucaristia, la benedicció de la Porta Santa a la presó i un debat.

Dissabte a la tarda va ser el torn d'una taula rodona sota el títol "abraçades en i per la misericòrdia de Déu" on interns, internes, voluntaris i funcionaris van dialogar i van exposar la seva experiència viscuda i experimentada de la Misericòrdia de Déu. Un moment especial. L'acte va comptar amb la participació d’uns 30 interns i internes.

Per un altre costat, el dia 6 de novembre es va realitzar la Benedicció de la Porta Santa de la Misericòrdia a la Presó de Ponent, on el Bisbe Salvador, sacerdots, voluntaris, directius del centre, funcionaris i persones de l'àmbit eclesial van participar en aquest Jubileu del Pres. Donant inici a la Benedicció de la Porta Santa, renovació de les promeses baptismals, el pas per la Porta Santa va significar un moment de gràcia i benedicció en les vides dels interns des d'aquesta realitat.

I la conclusió de l'any Jubilar de la Misericòrdia encomanant-los sota la protecció de la nostra Verge Maria, la Mare de Déu de la Misericòrdia i la Mare de Déu de la Mercè. La celebració va estar amenitzada pel Cor Parroquial de la Mercè de Lleida i van assistir un centenar de persones. Deo Gratia.

P. Cheo.