El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Concert de la Coral Maristes a la parròquia de la Sagrada Família

La Coral Maristes Montserrat sota la batuta de Gerard Riu i l’acompanyament d’una orquestra de Cambra i la Marta Infante, com a solista, actuaran aquest diumenge 18 de juny a les 20 hores a la parròquia de la Sagrada Família de Lleida.

Serà el concert de final de curs i enguany pren un aire diferent ja que les peces que interpretaran seran clàssiques, sobretot perquè a principis del mes de juny la coral i la Marta Infante faran una sèrie de concerts a la República Txeca. Per això el títol de l’actuació és Praga.cat. Com ja es habitual no faltaran les sorpreses. La Coral Maristes fa 15 anys que es va fundar i té dins del seu repertori cançons de diferents estils i èpoques. Amb la voluntat de crèixer com a agrupació i fer emocionar al públic, noranta cantaires de Lleida i d’altres pobles veïns pujaran a l’escenari. Les entrades ja es poden adquirir a la recepció del col·legi Maristes.