Des de divendres passat, dia en que el nostre Bisbe, Joan Piris, va visitar les persones de la PAH i va oferir una part del seminari per fer-hi vivendes socials destinades a famílies desnonades, estem vivint una

experiència sorprenent. D’una banda el ressò que està tenint en mitjans de comunicació locals i nacionals i el fet d’intentar atendre’ls el millor possible, ens està quasi bé desbordant.

D’una altra, les diverses respostes positives que anem tenint ens verifiquen un cop més l’alt nivell de solidaritat de la societat civil, ens omple el cor de joia i ens dóna esperança en els éssers humans.

Voldríem assenyalar algunes d’aquestes respostes que hem anat rebent fins ara:

- Una jove pregunta on es pot fer una col·laboració econòmica per aquest projecte.

- Quatre arquitectes i un estudiant d’arquitectura s’han ofert a col.laborar voluntàriament.

- Dues constructores s’han interessat per col.laborar.

- Una empresa de pintures s’ha compromès a aportar la pintura i els professionals per pintar les vivendes que es puguin fer en aquest projecte.

- Un grup de persones de distintes professions han donat el seu sí a formar part de la comissió que durà a terme aquesta iniciativa i que es reunirà per primera vegada la setmana vinent, presidida per Bisbe de Lleida, Joan Piris. En aquesta comissió hi seran representades Càritas Diocesana i la PAH de Lleida.

- Una persona que ens parla de mitjans de finançament solidaris i alternatius que no coneixíem i ens facilita les adreces per informar-nos.

La Diòcesi de Lleida agraeix totes i cadascuna de les persones que estan donant mostres de recolzament i espera poder respondre positivament a la confiança que se li dóna.

Creiem que entre tots i per al bé de tothom, recordant paraules del nostre Bisbe, s’està preparant una obra molt esperançadora amb imaginació, col·laboració gratuïta i aportacions de molts homes i dones il.lusionats.

A tots i totes, amb sorpresa, admiració i agraïment, volem continuar dient: MOLTES GRÀCIES !