El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El bisbe Salvador presideix la Festa de Sant Ramon Nonat al Santuari de la Segarra

El Santuari de Sant Ramon Nonat, a la Segarra, es guarní el passat 31 d’agost per celebrar el dia de la seva Festa Major, en honor al seu patró i protector de la Segarra. El Bisbe Salvador va presidir els actes amb la benedicció dels tractors i la missa.

El dia va començar amb els Tres Tombs al santuari de desenes de tractors. A la tarima de presidència d’autoritats compartiren espai el bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez; i el provincial mercedari, P. José Juan Galve, i l’expresident de la Generalitat, Artur Mas; entre d’altres.

A les 12 del migdia va ser el torn de l’eucaristia presidida pel bisbe de Lleida acompanyat per altres preveres, com el provincial mercedari; el Vicari General del Bisbat de Solsona, Mn. Josep Maria Vilaseca; el superior de la comunitat de Sant Ramon, P. Francisco Marín; l’antic superior, P. José Antonio Lacasa; el vicari episcopal de Barcelona, Joan Galtés; que juntament amb una vintena de mercedaris i capellans van omplir el presbiteri. L’animació i els cants van anar a càrrec de la Coral de Sant Ramon. Els devots i fidels a sant Ramon tampoc no hi van faltar perquè en els dos actes, l’afluència dels mateixos, donava bo de veure per agrair i donar gràcies al sant al qual en tantes ocasions se li demana suport.