El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els divendres de l’Escola Ignasiana

L’Escola Ignasiana d’Espiritualitat (EIDES) ha programat per aquest curs 2013/2014 tres seminaris, de tres sessions cadascun, sobre bioètica, aprendre a viure i les religions de l’Àsia, l’Islam i la immigració

El primer d’aquests seminaris –tots ells seran en divendres de 20.30 hores a 22–, arrencarà el pròxim 22 de novembre. Està dedicat a la bioètica i abordarà temes com el del final de la vida, que anirà a càrrec del doctor Joan Viñas.

La segona sessió, sobre el començament de la vida anirà a càrrec de la doctora i religiosa Margarita Bofarull. Tancarà el primer cicle la pediatra i professora de la UdL i l’Irel, Montserrat Esquerda, que abordarà el tema de la genètica humana, la clonació, la fecundació in vitro i les cèl·lules mare. El segon seminari porta per títol Aprendre a viure, s’iniciarà el 14 de febrer i anirà a càrrec dels pares Josep Rambla i Santi Torres.

El cicle es completarà a partir del 25 d’abril, quan començarà el seminari dedicat a les religions de l’Àsia, l’Islam i les immigracions, sessions de treball que aniran a càrrec dels pares i Xavier Melloni, Jaume Flaquer i Quim Pons.

Per a la inscripció i per a la resta d’informació, podeu clicar aquí.