El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Uns 60 premonitors d’Esplai es formen a Vilaller

Seixanta joves premonitors de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat acaben avui el Curs Brúixola, una formació intensiva organitzada des del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de Lleida i que s’està portant a terme a la casa de colònies Montsant de Vilaller.

Aquest curs, destinat en exclusiva a joves que formen part d’algun centre del MCECC té com a objectiu introduir als seus participants en el món del lleure per mitjà d’unes formacions bàsiques que facilitaran l’aprenentatge de l’alumne. A més, el format intensiu permet aprofundir en diversos aspectes impossibles de tractar en un entorn diferent. La novetat d’enguany es que s’ha allargat un dia més l’estada.

Així, des del 9 d’abril, els alumnes han gaudit de la natura d’alta muntanya, han après a planificar activitats i han descobert nous jocs. En resum, han viscut una experiència inoblidable al costat d’altres joves que, com ells, també formen part del món de l’esplai.

Us adjuntem la crònica que han escrit els tutors del Brúixola: M. Alba Albert, Genís Borràs i Judit Vilalta.

AdjuntMida
Article Curs Brúixola.doc23.5 KB