El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Recés de quaresma a Torregrossa

El diumenge 10 de març de 2019 va tenir lloc a la parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció de Torregrossa, el recés de Quaresma. Ens vam reunir una cinquantena de persones de les parròquies de Les Borges Blanques, Juneda, Puiggròs, La Floresta i Torregrossa.

Va impartir la xerrada Antonio Calvera, missioner combonià, pertanyent a la Congregació de Missioners Combonians del Cor de Jesús que va ser fundada per Daniel Comboni, missioner italià a l'Àfrica i bisbe catòlic.

El recés va girar entorn de la Quaresma, temps de preparació per arribar a la Pasqua. En com ens hem d'anar preparant, no únicament com a persones individualitzades, sinó com a conjunt de cristians, on no hi ha d'haver diferències entre els homes, tots som iguals davant el Senyor.

Hem de persistir una vegada i una altra fins a quedar extenuats actuant i proclamant com a bons cristians la bona nova de Jesús, seguint l'exemple que Ell ens va donar. També va fer incís en les paraules del Sant Pare Francesc, Batejats i Enviats.

Tots els cristians hem estat batejats i per tant som enviats a proclamar la nostra fe per tot arreu. Ens va donar exemples de la seva tasca com a missioner a Etiòpia i a Sud-Africa, cosa que va fer que fos molt entretinguda, i a la vegada molt enriquidora per a tots els presents.