El bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, presidirà el diumenge 17 de maig la missa que serà retransmesa en directe per La 2 de TVE, des del Monestir de Sant Domènec, de les monges dominiques a Sant Cugat del Vallès, a partir de les 10.30 del matí.

Els cants del Petit Cor de la Catedral de Lleida, dirigits per Mn. Joaquim Mesalles, acompanyaran la celebració eucarística que estarà concelebrada per Mn. Carlos Cahuana.

Amb aquest motiu, el Bisbat de Lleida ha contractat un autocar per aquelles persones que vulguin assistir a la celebració eucarística i acompanyar el nostre Bisbe i el Petit Cor de la Catedral.

La sortida de Lleida està prevista per les 6.30 hores del matí i la tornada a casa serà a les 2 del migdia. El punt de concentració serà a l'Avinguda Catalunya de Lleida, davant del supermercat Bon Preu, al costat del Col·legi Maristes Montserrat.

Qui vulgui assistir a la celebració pot reservar el seu seient al telèfon 973267699,donant el seu nom, DNI i telèfon, ja que les places són limitades.