El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Passejades simultànies pels 60 anys de Mans Unides

Vuit localitats de la nostra diòcesi van acollir el passat 7 d’abril una sèrie de passejades simultànies per commemorar els 60 anys de Mans Unides. D’aquesta manera Lleida va participar en aquesta iniciativa promoguda a nivell espanyol.

Un dels objectius era donar a conèixer la tasca que fa aquesta entitat d’Església en defensa dels drets humans. En concret els beneficis de les passejades es destinaran a un programa d’emprenedoria laboral per a més de 300 dones índies en situació de vulnerabilitat.

Les poblacions que van participar-hi són Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, Les Borges Blanques, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs. Es van organitzar dos recorreguts, un de dos quilòmetres i un altre de cinc.

Sota el lema, “Creiem en la igualtat i la dignitat de les persones”, Mans Unides inicia un nou trienni posant el focus en els drets de les dones. En aquest sentit, la delegació de Lleida participa enguany en l’ampliació d’un internat per a joves a Ruanda i vol desenvolupar un projecte de formació forestal al Brasil.