Sota el lema Alimentem l’alegria de la fe, Mons. Joan Piris, bisbe de Lleida, ha realitzat els dies 7 i 8 de març una visita pastoral a les parròquies de Bellaguarda, Bovera i la Granadella.

Després d’uns anys des de l’última visita pastoral, aquest encontre ens ha servit per mostrar al nostre Sr. Bisbe la situació de les nostres parròquies.

S’han realitzat diferents activitats on hi han participat els nens i nenes i les seves famílies. Els infants han realitzat un dau on han reflexionat sobre què els hi agrada i què els hi agradaria fer a la parròquia.

S’ha participat de manera activa en les celebracions de la Santa Missa, on es s’ha donat l’oració del Parenostre als nens i nenes que es preparen per la Primera Comunió.

També podem destacar els col·loquis realitzats en les diferents parròquies on s’han pogut intercanviar experiències i opinions.

Altres aspectes han estat la visita als malalts i la trobada amb els joves que es preparen per rebre el sagrament de la Confirmació. Una trobada enriquidora per part de tots, ja que la preocupació pels malalts i el testimoni per part del Sr. Bisbe en les preguntes formulades pels joves ens han obert un nou camí en el camp de la pastoral.

El Sr. Bisbe ha fet una crida a la unió fraterna, al testimoni cristià, a ser rostre del Crist a la vida de cada dia, amb  esperança i amor, pregant plegats “Pare Nostre”.

Han estat unes jornades interessants on petits i grans hi han formar part.

Cal agrair l’acollida per part dels membres dels diferents consells pastorals parroquials i a totes les persones que han treballat per fer realitat aquesta diada.

Més fotos de la visita, en aquest enllaç.