El bisbe Salvador convoca a  tota la comunitat cristiana de la diòcesi, aquest dijous 13 de setembre, a les 19 hores a la Catedral, a la Jornada de l’Enviament per donar el tret de sortida a aquest curs diocesà.

Es tracta d’un acte que servirà per enviar als assistents de manera personal i comunitària a donar testimoni joiós i valent de Jesús.

Aquest curs la diòcesi treballarà a partir de tres motius:

Jesús i la seva missió: “El Senyor en designa uns altres setanta dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar. Els deia: la collita es abundant, però els segadors son pocs. Pregueu, doncs, a l’amo dels sembrats que hi enviï més segadors. Aneu: jo us envio com anyells enmig de llops.”(Lluc 10,1-3)

El Papa Francesc: “ La joia de l’Evangeli omple el cor i la vida sencera, dels que es troben amb Jesús...Amb Jesucrist neix i reneix la joia... i invito a tots els fidel cristians a una nova etapa evangelitzadora marcada per la alegria” (EG 1)

El bisbe amb “Pla pastoral de la Diòcesi de Lleida per al trienni 2016-2019” amb el lema “No tingueu por. ..Crist es viu”

Aquest esdeveniment és tot un símbol de la missió de tota la comunitat cristiana i la varietat de vocacions de deixebles i missioners. Hi són especialment convidades les persones que tenen alguna responsabilitat en les parròquies, moviments i delegacions.