El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Pasqua del malalt a l'Arnau

El passat diumenge 6 de maig coincidint amb la Jornada Mundial del Malalt i Pasqua del Malalt que enguany té com a lema “Acompanyar a la família en la Malaltia”, l’Hospital Arnau de Vilanova va viure una jornada de festa que va començar a les nou del matí.

Mossèn Àngel, juntament amb els Agents de la Pastoral de la Salut, Aleix i Montse, van passar per totes les habitacions entregant a tots els hospitalitzats un marc de fotos i l’estampa de la Jornada Mundial del Malalt.

La festa va continuar a les 11 del matí amb la celebració de la Missa i l’administració de la Santa Unció a la Capella de l’Hospital i que enguany va comptar amb la participació de la Coral de l’Arnau que va amenitzar la celebració amb els seus cants oferint posteriorment i finalitzada la Missa un petit concert a tots els assistents.

Al migdia el grup musical “Los Hondureños” va actuar per totes les plantes d’hospitalització posant la nota festiva amb les seves cançons que van ser molt ben acollides tant pels malalts com pels familiars. En definitiva, un dia diferent per fer allò que el Servei Religiós intenta fer tot l’any: acompanyar els malalts.