El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Jornada de voluntaris de Pastoral Penitenciaria

El passat dissabte 5 de maig de 2018 l'Casa de l'Església-Acadèmia Mariana va acollir la 19a Jornada de Voluntaris de la Pastoral Penitenciària del Bisbat de Lleida. Més d'una trentena de participants es van donar cita.

La jornada va començar amb una ponència 'Estrangeria i presó' a càrrec de Mercedes Cabezudo i Antonieta Roma, assistentes socials del Centre Penitenciari de Ponent. En la seva intervenció van tractar d'ajudar a entendre l'impacte en la població penitenciària d'aquesta realitat.

A la segona conferència, el jesuïta José Francisco Aranguren, va tractar d'explicar la pedagogia de Jesús de Natzaret emmarcada des de la compassió per a ser conscients com Jesús de Natzaret. I ho va fer partint de la paràbola del bon samarità.

Per acabar hi va haver una taula rodona amb experiències de l'àmbit social, religiós i jurídic. Així vam donar per conclosa una vegada més una jornada de formació.

 P. Josep Leonardo Sánchez, Delegat de la Pastoral Penitenciària i Capellà del C.P Ponent-Lleida.