El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La parròquia de Les Borges es solidaritza amb la família del nen mort en accident

La parròquia de Les Borges Blanques i Càritas de Les Borges Blanques col·laboren en la solidaritat sorgida a la població amb motiu de la trista mort d’un nen de tres anys. Per aquest motiu s’ha creat una comissió per recollir fons per sufragar el trasllat del cos del nen al Marroc....

i que està formada per un representant de l’AMPA del col·legi Joan XXIII, una representant de Càritas Borges Blanques i el rector de la parròquia Mossèn Daniel.

En la mateixa comissió també està implicada i compromesa la comunitat musulmana de la població. Segons un comunitat fet públic per la comissió, el trasllat i el viatge de la família té un cost de més de 7.000 euros. La mateixa comissió fa una crida a particulars, associacions, empreses i institucions per col·laborar econòmicament amb aquesta finalitat.

Les aportacions es poden fer a les bústies que s’han instalat a l’escola Joan XXIII, a la llar d’infants, al col·legi Mare de Déu de Montserrat i a diversos establiments de la població. També es poden fer col·laboracions al compte bancari: Banc de Sabadell ES06008104409970006192725.