El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Cloenda de l'Any Sant Jubilar de la Misericòrdia a La Granadella

El dia 6 de novembre, a les 5 de la tarda, a l’església de Nostra Senyora de  Gràcia de la Granadella; amb sentiments de gratitud i de reconeixement cap a la Santíssima Trinitat per haver-nos concedit un temps extraordinari de gràcia,  es va concloure l’Any Jubilar de la Misericòrdia...

amb la celebració de l’Eucaristia presidida per Mn. Jaume Melcior, acompanyat de germans preveres dels diferents arxiprestats.

En la celebració eucarística es va encomanar al Pare la vida de l’Església, la humanitat sencera i l’immens cosmos, esperant que difongui la seva misericòrdia per a una fecunda història, encara per construir, amb el compromís de tots en el futur.

Units amb el Papa Francesc també vam pregar perquè a tots ens pugui arribar el bàlsam de la misericòrdia  com a signe del Regne de Déu que està ja present enmig nostre.  Tot seguit, es va entonar el cant del Magníficat dedicat a la Mare de Déu, Mare de Misericòrdia. Per acabar, el petit cor de La Granadella va cantar els goigs del Sant Crist  de Gràcia, i els presents vam pujar al cambril del Sant Crist a venerar la seva imatge,  oportunitat per poder copsar amb els braços de Jesús a la creu l’amor de Déu-Pare envers la humanitat sencera que ens ofereix la resurrecció.

Les últimes paraules de Mn. Jaume a la celebració van ser: El nostre estàndard és la Creu del Crist. No  ens rendim! Sempre endavant! Gràcies!  Perdó!