Els preveres de l’Arxiprestat Baix Urgell-Garrigues es van donar cita el passat 7 de gener a Aitona per celebrar una reunió fraternal per donar la benvinguda al nou any.

Els mossens es van aplegar primer a la Residència dels Ancians Desemparats i van visitar el museu i després la Cova del Pare Palau, a les afores de la localitat. Cap a les 13 hores van celebrar una missa presidida pel nou arxiprest, Mn. Josep Maria Cebrià, a la Capella de les Germanes Carmelites d’Aitona. Després van compartir un dinar a la Residència i posteriorment van visitar el pessebre del centre i van entonar un cant de Nadal. Hi van poder assistir la majoria dels preveres de l’arxiprestat, no es descarta tornar a organitzar una trobada semblant en un futur.

Es la primera vegada que un arxiprestat fa una reunió fraternal, semblant a la que es fa a nivell diocesà per a tots els preveres a final de curs. Cal recordar que els arxiprestats tenen reunions ordinàries una vegada al mes que ja es convoquen a principis de curs.