El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Campanya de Nadal del Voluntariat Vicencià

Com cada any, el Voluntariat Vicencià de la Parròquia Sant Andreu fa una crida a la ciutadania a col·laborar en la campanya de Nadal. Enguany amb un lema extret de les paraules del Papa Francesc: “Una mica de misericòrdia fa el món menys fred i més just”.

Aquesta entitat d’Església acull, acompanya i ajuda un total de 130 famílies de la nostra ciutat, ofereix reforç escolar a desenes de nens i nenes, i atén a gent gran i migrants, entre d’altres, gràcies a l’ajuda de voluntaris i col·laboradors.

Els aliments que setmanalment reparteixen a aquestes persones procedeixen bàsicament del Banc d’aliments, però per Nadal volen complementar-ho amb més varietat d’aliments com són: oli, sucre, llegums cuits, conserves, tomàquet fregit, llet, xocolata, xocolata en pols, cafè, galetes, farina, torrons, neules, aliments infantils així com bolquers i productes d’higiene corporal.

Les persones que vulguin col·laborar amb aquesta campanya s’han de posar en contacte amb l’entitat (tel. 699501408  i 625425360). Els aliments i altres productes de primera necessitat es passaran a recollir en el lloc indicat, del 12 al 19 de desembre, per a repartir-los als usuaris els dies 20 i 21.