El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Curs Alpha a la parròquia de la Mercè

La parròquia de la Mercè de Lleida va començar el passat 1 de març la segona edició del curs Alpha. Aquesta iniciativa s'emmarca en les celebracions dels 800 anys de la fundació de l'Ordre de la Mercè.

A més pretén seguir les ensenyances de Jesús com va dir "aneu i feu deixebles a totes les nacions". També segueix la crida del Papa Francesc a desenvolupar una pastoral en clau de missió que abandoni el còmode criteri pastoral del "sempre ho hem fet així".

I que són els cursos Alpha? Els cursos Alpha consisteixen en una sèrie de sopars, xerrades i vídeos sobre la fe i moments de diàleg en grup. A més, en aquests cursos es prega i s'ensenyar a pregar. Hi han passat milions de persones a tot el món i molts hi han trobat la fe.

Per una altra banda, aquest curs aborda directament les preguntes fonamentals dels homes i les dones en l'actualitat. Què és l'home?, Quin sentit té el dolor, el mal, la mort, que, tot i tants progressos continuen encara? Què pot oferir l'home a la societat? Què es pot esperar de la societat? Que hi ha després d'aquesta vida?

Des de la Parròquia de la Mercè de Lleida us convidem a participar en aquesta activitat on hi trobareu les respostes. Esteu tots convidats. Les sessions són els dijous a les 20.30 hores al saló parroquial.