El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

“Comparteix el que importa”, lema de la campanya de Mans Unides

Mans Unides és una ONG de l’Església Catòlica que lluita per l'ajuda, promoció i progrés dels països del tercer món. Cada any porta a terme una campanya i enguany el lema és “Comparteix el que importa” amb l’objectiu de continuar treballant per posar en comú experiències, iniciatives i propostes que ens ajudin a viure la solidaritat.

Mans Unides demana la col·laboració de tots nosaltres en especial el cap de setmana del 10 i 11 de febrer i recorda que la col·lecta de les parròquies anirà destinada a aquesta entitat solidària d’Església contra la pobresa al món. Les seves dues línies prioritàries d’acció són donar a conèixer i denunciar l’existència de la fam, les seves causes i les possibles solucions així com reunir mitjans econòmics per finançar programes integrals per atendre aquestes necessitats.

Els diners que es recullin enguany aniran destinats a un projecte al nord de l’Índia, en concret a la zona del naixement del riu Ramganga, a la zona baixa de l’Himàlaia, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les dones i els joves de 20 pobles d’aquesta zona. Es calcula que el projecte pot beneficiar directament a 5.000 dones. Mans Unides aportarà les despeses de personal i formació. A més a més, la parròquia del Carme acollirà el dissabte 17 de febrer a les 20 hores el ja tradicional Sopar de la Fam.