El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

'Footprints, el camí de la teva vida', s'estrenarà a Lleida el 14 d'octubre

L'Espai Funatic de Lleida acollirà el pròxim 14 d'octubre l'estrena de la pel·lícula 'Footprints, el Camí de la teva vida'. La pel·lícula explica l'experiència d'un grup de joves, dels Estats Units, que recorren el Camí de Sant Jaume a la recerca d'una trobada més íntima amb Déu.

Durant 40 dies i 1.000 quilòmetres, Juan Manuel Cotelo i el seu equip els acompanyen en l'aventura més gran de les seves vides: un viatge físic i espiritual capaç de transformar per sempre.

La seva ruta transita pel Camí del Nord, per la Ruta Lebaniega i pel Camí Primitiu, amb petites desviacions de l'itinerari oficial per visitar llocs tan emblemàtics com la casa de Sant Ignasi de Loiola. Seguint el lema de "la pel·lícula que camina" la productora i distribuïdora de la pel·lícula, INFINIT 1, ha apostat per un model en el qual els espectadors prenen la iniciativa i sol·liciten l'estrena en sales de cinema de la seva ciutat, a través de la web www.footprintslapelicula.com.

El director de la pel·lícula, Juan Manuel Cotelo, explica que "gràcies a aquest ajut que rebem de tantes persones, les nostres dues anteriors produccions (La última cima i Terra de Maria) van ser distribuïdes en 18 i 25 països respectivament".

La pel·lícula és per a tots els públics, però especialment indicada per a joves i famílies. A Lleida es podrà veure a l'Espai Funatic a partir del 14 d'octubre. Es poden consultar els horaris a www.footprintslapelicula.com, una part de la recaptació anirà destinada a persones sense llar a través de programes d'ajuda de Càritas.

En aquest enllaç es pot veure un tràiler de la pel·lícula.

AdjuntMida
unnamed.jpg163.18 KB