El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

'Més enllà de les nostres paraules'

L'Espai Orfeó va acollir el passat dijous 30 de març el recital poètic 'Més enllà de les nostres paraules' organitzat amb motiu del 25è aniversari de l'IREL (Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida).

Al recital van participar Teresa Costa-Gramunt, Rosa Fabregat, David Jou, Sònia Moll i Jordi Pàmias. I la vessant musical va anar a càrrec de Marta Castelló, al piano i d'Ariadna Gabarell, al violí, que van interpretar 'Sis sonets' d'Eduard Toldrà.

Els organitzadors del recital, Salvador Escudé i Carmen de Andrés, van fer una presentació dels poetes i de la música. Van destacar que "un dels objectius de l'IREL, conjuntament amb la recerca i els estudis religiosos, és el de fer de pont entre la fe i la cultura".

Per acabar l'acte, el director de l'IREL, Ramon Prat, va dirigir unes paraules per agrair la col·laboració dels artistes i dels músics. A més, se'ls hi va entregar una escultura de l'artista Amadeu Bonet. Un centenar de persones van gaudir del recital poètic.