El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Trobada de catequistes a Almenar amb el lema “Què puc fer per tu?”

El dissabte 26 de novembre va tenir lloc a Almenar la II Trobada de Catequistes de l’Arxiprestat del Segrià – La Noguera –La Ribagorça, sota el lema “Què puc fer per tu?”

Després d’unes paraules de benvinguda per part de l’Arxiprest Mn. Jaume Pons, vam fer una pregària i ens vam posar a treballar en petits grups sobre temes tan importants i fins i tot inquietants, que ens afecten als catequistes avui dia, com per exemple: Per què els pares han de rebre una formació i com l’haurien de rebre?, també vam parlar de la importància del tracte personal amb les famílies o de les activitats més lúdiques, com de la necessitat de fer sortides, trobades, excursions, teatre…

No podem deixar de banda la valoració que es va fer de la utilització de les noves tecnologies en les sessions de la catequesis o si és convenient i encertat comunicar-nos amb les famílies per mitjà de les diferents eines que ens proposen les xarxes socials. Finalment vam fer una posada en comú dels temes tractats amb la impressió d’haver obtingut unes bones conclusions.

Per acomiadar-nos els nens de la catequesis i esplai d’Almenar van llegir unes reflexions… En acabar tots junts vam fer una pregària tal i com havíem començat la jornada. Agraïm a la Delegació de Catequesis tot l’esforç posat i mil gràcies pel record que ens vàreu lliurar.

Montserrat Grau