El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

“Signes dels Temps” reemet el reportatge de Les Llars del Seminari

El programa “Signes dels Temps” reemetrà aquest diumenge 7 d’agost el reportatge de les Llars del Seminari que es va poder veure per primera vegada a principis del mes de març després que un equip TV3 es traslladés a Lleida per parlar amb els veïns del carrer Maragall número 5.

Una iniciativa que ha mobilitzat la societat lleidatana i també persones i empreses d’arreu de Catalunya. “Signes dels temps” visita les famílies que ja viuen en els pisos de les Llars del Seminari quan feia vuit mesos de la posada en marxa d’aquests habitatges socials. L’equip va enregistrar imatges de les Llars i va entrevistar a dues famílies, la Gwladys amb en Paulin i l’Emili. També van poder parlar amb el president i la directora de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom, Mn. Carles Sanmartín i Montse Claveria, respectivament, així com la treballadora social Yolanda Artal. Aquest projecte solidari del Bisbat de Lleida pretén donar resposta al drama de les famílies desnonades.