El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Recés d'animadors i agents de pastoral

El passat dissabte 2 de juny, va tenir lloc a l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església el tradicional recés que, animadors de comunitat i agents de pastoral, duen a terme cada any i al que han volgut unir-se també alguns alumnes d'altres cursos de l'IREL.

El recés va estar dirigit per Mn. Xavi Navarro Llesta, membre de l'equip de formadors d'Animadors de Comunitat. Al començament del mateix vam estar acompanyats pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez.

La jornada va suposar un important espai de silenci, de pregària personal i també de pregària en grup que al mateix temps va constituir un espai ideal per a disposar-nos a escoltar el que el Senyor ens diu.

El títol del recés va ser "Històries de Déu" perquè la fe també és un relat, una narració de fets, on Déu és present i acompanya la nostra vida de cristians. L'activitat va començar amb un cafè d'acollida, després van seguir les xerrades i els espais de silenci. Els participants van reflexionar sobre les narracions cristianes que han configurat la nostra vida; els relats actuals que ens ajuden a viure la nostra fe i de quina manera narrem la nostra fe en la comunitat i allà on estem habitualment.

L'última part del recés va consistir en una oració en grup a la capella de l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església, on vam poder donar gràcies a Déu per aquelles narracions que hem llegit o escoltat i ens han portat a relacionar-les amb el missatge de Jesús.

La jornada va finalitzar amb un fraternal dinar, tot agraint a Déu el que la mateixa ens va aportar.

Laureano Sánchez