El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El prior dels Dolors farà aquest diumenge el pregó de la Setmana Santa

El Teatre de l’Escorxador, acollirà aquest diumenge 7 d’abril, a partir de les 11 del matí, la XXII edició del Pregó de la Setmana Santa de Lleida, organitzat enguany pel Secretariat de Congregacions, Confraries i Germandats de la diòcesi de Lleida.

El pregoner serà enguany el prior de la Reial i Venerable Congregació dels Dolors de Lleida, Fernando Gracia Mazarico, amb ocasió de celebrar aquesta congregació, que organitza tradicionalment la Processó dels Dolors del Diumenge de Rams, els 300 anys de la seva fundació.

Finalitzat el Pregó i com ja es costum, tindrà lloc la representació del tradicional Ball de la Moixiganga, a càrrec de l’Esbart Dansaire Sícoris. El Ball és una escenificació plàstica dels principals passatges de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús.

Aquest Pregó, marca oficialment l’inici dels actes populars, tradicionals i religiosos organitzats per les diverses congregacions i confraries que conformen la Setmana Santa de Lleida.