El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La coral Estel clourà el seu 35è aniversari cantant la Missa de La 2 del proper 8 de desembre

La coral Estel del Cercle de Belles Arts clourà el proper dissabte 8 de desembre, dia de la Immaculada, el seu 35è aniversari cantant la popular missa de La 2 que serà retransmesa en directe per tot Catalunya pel mateix canal a les 10:30h desde la capella de les Dominiques de Sant Cugat del Vallès.

La celebració clourà amb els gojos en honor a la Mare de Déu del Blau que presidia antigament la porta dels apòstols de la Seu Vella i en l'actualitat rep beneració al presbiteri de la catedral nova de Lleida.

L'organització de la missa fica a disposició dels cantaires, acompanyants o interessats en assistir a la missa, un autocar totalment gratuït que sortirà desde el camp d'esports a les 6:30h per tornar a l'hora de dinar.

La data límit per inscriure's és fins el dimecres 5 de desembre a les 12:00h del migdia i cal apuntar-se al número de telèfon 659778552 (Gemma Quer) o per correu electrònic ericplari@gmail.com

La coral Estel en l'actualitat està formada per una trentena de cantaires sota la direcció de Gemma Maria Naranjo que assaja cada dimecres a les 8 del vespre al Cercle de Belles Arts.

La coral, a nivell de ciutat, ha actuat en llocs emblemàtics com la Seu Vella, el Teatre Municipal Enric Granados, l'IEI, la catedral de Lleida o el Teatre de la Llotja.  A nivell de país ha actuat al Palau Sant Jordi (Jocs Olímpics de Barcelona 1992), al Palau de la Música o al cinquè aniversari de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona amb corals de tot Catalunya. 

La coral Estel també ha portat el nom de Lleida a fora de les nostres contrades cantant a llocs com a París, Praga o al festival d'Advent de Londres.

Els actes del 35è aniversari és van obrir, ara fa un any, l'1 de desembre amb un concert a l'Espai Orfeó on durant aquest any ho hem commemorat amb una missa a l'església del Pilar amb el cor africà Santa Trinitat, visita al Palau de la Música o un concert a l'església de Santa Teresita.

També cal esmentar, i en motiu del 35è aniversari, l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha convidat a la coral Estel a cantar a la inauguració dels diorames que tindrà lloc el 21 de desembre a les 19:00h a la capella del Peu del Romeu i que serà presidida pel bisbe de Lleida.