El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Campanya de Nadal de la Pastoral Penitenciària

La Delegació Diocesana de Pastoral Penitenciaria de Lleida ha posat en marxa la campanya 'Nadal, una llar per a tothom' per recollir fons per mantenir la llar d'acollida Pare Jofre. Cal recordar que la Llar d'Acollida Pare Jofre acull interns que necessiten sortir de permís i no tenen on anar, ja que no tenen família o són estrangers.

Aquest recurs és per a molts d'ells l'única oportunitat que tenen per intentar recuperar una vida que va quedar truncada quan van entrar a la presó. Des de la Delegació de Pastoral Penitenciària destaquen que "volem acompanyar processos de reinserció i volem que aquest any tota la nostra campanya vagi dirigida als exreclusos".

Entre els objectius de la Delegació de Pastoral Penitenciària destaca "seguir tenint mitjans econòmics per a la llar Pare Jofré, per l'acollida de permisos penitenciaris i llibertats per als presos i expresos". A més, també pretenen "becar a les famílies dels presos per ajudes d'alimentació i viatges per ajudar als seus familiars". En la mateixa línia, volen "facilitar, a través de l'ajuda econòmica, als interns estrangers i espanyols de Lleida la comunicació telefònica amb la família". I per últim, obsequiar amb un lot-regal a cadascun dels 700 presos que hi ha a la presó de Lleida.

Fer tot això no és possible sense l'ajuda fraterna de totes les comunitats de la nostra diòcesi. Per això, podeu col·laborar amb donatius a la Delegació de Pastoral Penitenciària (ES16 0081 9500 0162 7170). Per a més informació podeu adreçar-vos a C/la Mercè, 14. 25003 Lleida; al telèfon 973 28 13 08 i al correu: pastoralpenintenciaria@bisbatlleida.org.