La Delegació Diocesana de Pastoral Penitenciaria de Lleida ha posat en marxa la campanya 'Nadal, una llar per a tothom' per recollir fons per mantenir la llar d'acollida Pare Jofre. Cal recordar que la Llar d'Acollida Pare Jofre acull interns que necessiten sortir de permís i no tenen on anar, ja que no tenen família o són estrangers.

Aquest recurs és per a molts d'ells l'única oportunitat que tenen per intentar recuperar una vida que va quedar truncada quan van entrar a la presó. Des de la Delegació de Pastoral Penitenciària destaquen que "volem acompanyar processos de reinserció i volem que aquest any tota la nostra campanya vagi dirigida als exreclusos".

Entre els objectius de la Delegació de Pastoral Penitenciària destaca "seguir tenint mitjans econòmics per a la llar Pare Jofré, per l'acollida de permisos penitenciaris i llibertats per als presos i expresos". A més, també pretenen "becar a les famílies dels presos per ajudes d'alimentació i viatges per ajudar als seus familiars". En la mateixa línia, volen "facilitar, a través de l'ajuda econòmica, als interns estrangers i espanyols de Lleida la comunicació telefònica amb la família". I per últim, obsequiar amb un lot-regal a cadascun dels 700 presos que hi ha a la presó de Lleida.

Fer tot això no és possible sense l'ajuda fraterna de totes les comunitats de la nostra diòcesi. Per això, podeu col·laborar amb donatius a la Delegació de Pastoral Penitenciària (ES16 0081 9500 0162 7170). Per a més informació podeu adreçar-vos a C/la Mercè, 14. 25003 Lleida; al telèfon 973 28 13 08 i al correu: pastoralpenintenciaria@bisbatlleida.org.