El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Seu Vella s’omple per celebrar el Corpus Christi

La Seu Vella de Lleida ha acollit aquesta tarda la celebració del Corpus Christi de la Diòcesi de Lleida. El temple s'ha omplert amb més de 400 persones que han celebrat aquesta festivitat religiosa.

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha presidit l'Eucaristia en la qual ha demanat que “la nostra comunitat sigui una comunitat que aculli a tothom". A l'Eucaristia han tingut un paper rellevant els nens que han fet la Primera Comunió aquest any.

A més, el Bisbe Salvador ha tingut un record per la feina de Càritas Diocesana de Lleida. De fet la col·lecta d'aquesta celebració s'ha fet per aquesta entitat, ja que avui l'Església Catòlica també celebra el Dia de la Caritat.

Després de la Missa, ha tingut lloc la processó, que ha passat pel Claustre de la Seu Vella i la Porta dels Apòstols fins a arribar a l'esplanada de darrere de l'absis on s'ha fet la benedicció de la ciutat per part del bisbe Salvador amb la Custòdia. El Bisbe Salvador ha tancat la cerimònia amb la tradicional benedicció i ha demanat als assistents que "mai deixin d'explicar qui és Jesús i què ha fet per la humanitat".