El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

L’Acadèmia Mariana acull dissabte la Jornada Diocesana de Pastoral Penitenciària

L’Acadèmia Mariana acollirà aquest dissabte 6 de maig al matí la 18ª Jornada Diocesana de Pastoral Penitenciària amb el títol “La dignitat de la persona i la justícia restaurativa”.

A les 9.45 hores serà l’acollida dels assistents per donar pas a la presentació de la jornada i a la pregària. A les 10.30 hores serà el torn de la primera ponència titulada “la dignitat de la persona humana a la presó des de la Teologia Moral” a càrrec de Mn. Manel Mercadé, doctor en Teologia i delegat de Pastoral de Joves. Després d’un descans s’ha previst una altra ponència a càrrec d’Isabel Cabós, coordinadora del programa Justícia Restaurativa del Departament de Justícia – Fundació AGI, que parlarà de la resposta sistemàtica davant del delicte.

A continuació un testimoni parlarà d’apadrinar a la reinserció i es clausurarà la jornada. Està previst que el bisbe Salvador hi assisteixi. La jornada està dirigida a voluntaris de Pastoral Penitenciaria, preveres, religiosos, laics, professionals de l’administració, membres de la Xarxa d’Entitats d’Acció Caritativa i Social, estudiants i professionals de l’àmbit social i la reinserció.

L’Església diocesana de Lleida, per mitjà de la Delegació de Pastoral Penitenciària, intenta servir a les persones privades de llibertat i vol facilitar-los la seva inserció a la societat. També pretén informar i sensibilitzar a la ciutadania.

La inscripció és gratuïta i les persones interessades l’han de fer efectiva o bé enviant un correu electrònic a pastoralpenitenciaria@bisbatlleida.org o a la parròquia de la Mercè de Lleida.

AdjuntMida
postercatalanfinal.jpg4.34 MB