El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El 31 de gener s’acaba el termini per presentar les obres al concurs de Frater

La Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat (Frater) de Lleida ha convocat el 37è concurs de narracions que des de l’any passat també es coneix com el memorial Mossèn Martí Sandiumenge. Els escrits s’han de presentar abans del 31 de gener de 2018 al carrer Maragall, 4, baixos de Lleida.

El certamen consta de tres categories (adults, juvenils i infantils) i les narracions, que han de ser inèdites i originals, escrites en català o castellà i que tractin sobre el món del malalt o el minusvàlid.

En la categoria d’adults, els treballs han de tenir entre 8 i 14 fulls complets i s’han previst dos premis de 400 i 300 euros pel primer i el segon premi respectivament. Per la seva part, els alumnes d’ESO, de la categoria juvenil, han de presentar una narració d’un mínim de tres folis complets i el premi serà 200 euros pel guanyador i 100 euros pel segon classificat. Per la categoria infantil, alumnes de primària, l’extensió del treball també haurà de ser a partir de tres folis i el premi serà uns lots de llibres.

Cal tenir present que les obres presentades en les categories de juvenils i infantils han d’estar avalades pel professorat dels centres on cursen els estudis els firmants de les mateixes.

Us adjuntem les bases del concurs.

AdjuntMida
triptic 2017-2018.pdf1.16 MB