El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lliçó de Daniel Gabarró per inaugurar el curs de l’Escola de l’Esplai de Lleida

El psicopedagog Daniel Gabarró pronunciarà la lliçó inaugural de l’Escola de l’Esplai de Lleida. ‘Motivació-Acció. Moure’s des del cor per millorar la societat’ és el títol escollit per aquest acte que se celebrarà el pròxim 11 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana.

Daniel Gabarró Berbegal (Barcelona 1964) és mestre, psicopedagog, llicenciat en Humanitats, diplomat en direcció i organització d'empreses i exprofessor de la Universitat Ramon Llull. Combina la docència directa i la recerca i l'escriptura. També és col·laborador habitual del programa de creixement personal “L’ofici de viure”, a l'emissora Catalunya Ràdio, i responsable de la secció “Vida Interior”, de la revista Zero.

Dirigeix grups de creixement personal en la línia d'Antonio Blay. Ha publicat diversos materials sobre temes educatius: tècniques d'estudi, llenguatge, tècniques de recerca, didàctica de l'ortografia, evolució moral... entre uns altres. En els últims anys es dedica a la recerca sobre temes de gènere, identitat masculina, educació i diversitat. Habitualment ofereix formació, assessorament i conferències sobre aquests temes en diverses institucions: Universitat de Lleida, Universitat de Barcelona, Diputació de Barcelona, Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Ajuntaments diversos, Consells Comarcals, múltiples Associacions, Seminaris i Congressos diversos.