El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Bona participació al curs bíblic sobre la Resurrecció de Jesús

Begoña Palau, doctora en Bíblia i professora de la Facultat de Teologia de Catalunya va impartir la setmana del 24 al 30 d’abril un curs sobre els relats de la resurrecció als evangelis a la Unitat Pastoral de les parròquies de Les Borges Blanques, Juneda, Torregrossa, Puiggròs i La Floresta.

El dilluns 24, des de Torregrossa, la Doctora Palau, va fer una introducció a l'Evangeli explicant com buscar el contingut amagat i la manera de interpretar-los tenint en compte l’època en què es van escriure i l’actualitat. Dimarts, a Les Borges Blanques, va desenvolupar “el relat de la tomba buida” de l'evangelista Marc. Dimecres 26, a Juneda, l’experta va explicar i comentar les diferències de la Tomba Buida amb la narració de Mateu sobre el mateix tema. Dijous la intervenció va ser a Puiggròs i va versar sobre l’aparició als deixebles al camí d'Emaús de l'evangelista Lluc. La cloenda es va celebrar el diumenge dia 30 d'abril al centre cívic de Les Borges i Begoña Palau va parlar de Jesús i Maria Magdalena a partir de l'Evangeli de Joan.

Aquest curs va cridar molt l'atenció dels fidels de la Unitat Pastoral ja que, malgrat els desplaçaments necessaris per acudir-hi, va comptar amb una molt bona participació.

Josep Domènech