El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Voluntariat Vicencià agraeix la solidaritat dels lleidatans

L’Associació Voluntariat Vicencià, vinculat a la parròquia de Sant Andreu, agraeix la solidaritat de tots els lleidatans que han col·laborat amb la campanya de Nadal ,que han organitzat per facilitar aliments a 120 famílies que aquesta entitat atén de forma habitual.

Assumpta Costafreda, presidenta de l’entitat i Jesús Farré, responsable de la campanya, han escrit una carta per donar les gràcies a tots els col·laboradors a partir de la cita de Juan de Bonilla, (s. XVI) que diu “L’experiència us demostrarà que la pau, que infondrà en vosaltres la caritat, l’amor a Déu i al pròxim, és el camí segur vers la vida eterna”.

A la carta també afirmen que  “la col·laboració que rebem de tots vostès és molt necessària per poder seguir atenent aquestes persones dins dels nostres projectes i activitats. Només ens resta agrair-los l’esforç i preguem perquè moltes famílies puguin superar la necessitat de demanar ajuda”.