El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Un Nadal especial

Les comunitats parroquials de la Diòcesi han celebrat el Nadal, algunes d'elles amb els més petits com a protagonista. L'animadora de Comunitat, Dolors Esteve, ens explica com ho han fet a Juncosa, Sarroca de Lleida, El Soleràs, Bellaguarda, La Granadella i Bovera.

El dia 25 de desembre, amb el desig de celebrar el Nadal d'una manera especial s'han fet presents les paraules de Sant Francesc d'Assís: "Desitjaria celebrar la propera Nit de Betlem. Però d'una manera especial. Que se'ns representés al viu la pobresa i les sofrences de l'Infant Jesús en venir al món per a salvar-nos. Per això voldria que en aquella muntanya aparellessis un pessebre de debò. Amb palla. Amb un estable. El bou i la mula".
A Juncosa i a Sarroca de Lleida, els nens i les nenes, van presentar als peus de Jesús Infant, els pessebres, que amb molta il·lusió van fer per grups a l'escola, durant el temps d'Advent.
A El Soleràs i La Granadella, els nens i nenes, van presentar a Jesús, el pessebre treballat a la classe de catequesi.
A Bovera, els nens i nenes de l'escola, van representar el Pessebre Vivent a l'església. A Bellaguarda, els nens i nenes de l'escola i catequesi, van oferir a Jesús, les Nadales que ells mateixos van cantar.
La Coral Romanesa, tot fent camí amb música i cants, es va fer present a les comunitats parroquials de Sarroca de Lleida i de Juncosa.