El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat renova els seus Estatuts

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida ha redactat uns nous Estatuts que els confrares hauran de ratificar a l’assemblea general de l’entitat que tindrà lloc aquest dissabte 4 de març a les 11 del matí a l’Acadèmia Mariana.

L’Assembla serà presidida per Josep Estruch, president de la Confraria, juntament amb el consiliari Mn. Xavier Batiste i els altres membres de la Junta Directiva que aquest any commemora els 70 anys de romiatges a la muntanya de Montserrat.

Els Estatuts hauran de ser exposats i ratificats pels confrares que assisteixin a l’Assemblea i també serà necessària, d’acord amb el nou text estatutari, ratificar al president, consiliari i la resta de la junta directiva. Està previst que el bisbe Salvador assisteixi a l’assemblea.

Durant la reunió també es presentarà el programa d’activitats previst per aquest any 2017. El president Josep Estruch ha manifestat que “volem organitzat dos actes commemoratius a Lleida, un a l’abril dedicat a fer memòria dels 70 anys de Romeries, amb testimonis que ens aportin records i vivències viscudes a Montserrat. I l’altre, una taula rodona prevista per el mes de maig amb la participació de Mn. Ramon Prat, director de l’IREL i del monjo de Montserrat P. Joan Mª Mayol, com a responsable dels romiatges. Tanmateix la Romeria d’aquest juliol tindrà també aquest sentit de celebració i commemoració”.

Estruch ha manifestat també que amb els nous Estatuts es pretén donar una major vitalitat i rellevància a la Confraria, adaptant-la als nous temps que viu la societat i l’església: “Confio que tindrem una bona resposta dels nostres confrares”.