El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Festa litúrgica del bisbe màrtir, Salvi Huix

El proper dia 5 de maig és la festa litúrgica del nostre bisbe Beat Salvi Huix Miralpeix. És ja la segona vegada que podem celebrar-la després de la seva Beatificació, el 13 d'octubre de 2013, a Tarragona.

Encara que el seu martiri es va produir el 5 d'agost al cementiri de Lleida, la Congregació ens va permetre escollir la festa litúrgica el 5 de maig, dia en què va entrar solemnement a Lleida per fer-se càrrec de la Diòcesi.

Així, doncs, el 5 de maig, dimarts, a la Catedral de Lleida, a les 10 del matí, se celebrarà l'Eucaristia. És una bonica ocasió per recordar el nostre bisbe màrtir i encomanar-li la diòcesi que tant va estimar i per la que va donar la vida.

Us trametem a tots en arxiu adjunt els textos litúrgics de la Missa i també de l'Ofici de Lectura, perquè els pugueu utilitzar en les celebracions a les distintes esglésies del Bisbat i en la pregària personal.

A la porteria del Bisbat hi haurà exemplars per aquells que no els resultarà fàcil imprimir el fulletó des del seu ordinador.

Units en la pregària als nostres màrtirs.

Mn. Joan Ramon Ezquerra

AdjuntMida
BisbeHuix. Litúrgia.pdf2.95 MB