El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Nomenaments a l'Església de Lleida

01/09/2017

Amb data 1 de setembre de 2017, Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, ha signat els següents nomenaments:

. Mn. Josep Vicenç Forner Calpe, rector de les parròquies Assumpció de la Mare de Déu (Borges Blanques), Transfiguració del Senyor (Juneda), Assumpció de la Mare de Déu (Torregrossa), Assumpció de la Mare de Déu (Puiggròs) i Sant Blai (La Floresta).

. Mn. Adrián Bulai, vicari de les parròquies Assumpció de la Mare de Déu (Borges Blanques), Transfiguració del Senyor (Juneda), Assumpció de la Mare de Déu (Torregrossa), Assumpció de la Mare de Déu (Puiggròs) i Sant Blai (La Floresta).

. Mn. Daniel Gómez Fernández, adscrit a les parròquies Assumpció de la Mare de Déu (Borges Blanques), Transfiguració del Senyor (Juneda), Assumpció de la Mare de Déu (...

23/02/2017

El Bisbe Salvador ha nomenat vicari parroquial de la Parròquia de Sant Pau, al Pare mercedari Ignacio Blasco Guillén. Aquí teniu el nomenament. 

15/11/2016

El Bisbe de Lleida ha nomenat nou vicari parroquial de la Unitat Pastoral formada per les parròquies Verge dels Pobres i Santíssim Salvador de Lleida a Josep Solé Sans.

A més, el nostre prelat ha destinat set animadors de comunitat a diferents parròquies de la diòcesi. I també ha nomenat a Jesús Rodríguez, Prior de la Congregació de la Puríssima Sang, a Antoni Artés, viceprior primer de la Congregació de la Puríssima Sang i a Josep Bonet, viceprior segon de la Congregació de la Puríssima Sang.

07/11/2016

Amb data 2 de novembre de 2016, Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, ha signat els següents nomenaments:

. Sr. Miquel Àngel Martín Macías, Delegat Diocesà de Mitjans de Comunicació Social. 

. Sr. Lluís Casaña, Director del Departament de Patrimoni Immobiliari. 

31/10/2016

Amb data 31 d'octubre de 2016, Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, ha signat els següents nomenaments:

. Mn. Hector Fabio Fernández Ordóñez, rector de la Unitat Pastoral formada per les parròquies de Torres de Segre, Alfés, Suñer i Alcanó, continuant com a rector a la parròquia de Soses.

. Mn. Xavier Batiste Mercadé, cessa com a rector i passa a situació d'adscrit a la Unitat Pastoral formada per les Parròquies de Torres de Segre, Alfés, Suñer i Alcanó, i adscrit a la Parròquia de Soses. 

07/09/2016

Amb data 7 de setembre de 2016, Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, ha signat els següents nomenaments:

. Mn. Jaume Melcior Servat, Arxipreste de l'arxiprestat 'Baix Urgell-Les Garrigues'.

. P. Vicente Zamora Martín, om, Rector de la Parròquia Mare de Déu de la Mercè de Lleida i Capellà del Centre Penitenciari de Lleida.

. P. José Leonardo Sánchez Contreras, om, Capellà del Centre Penitenciari de Lleida.

. Sr. Isidre Charles Armengol, Animador de Comunitat, al servei de les parròquies d'Àger i la seva Vall, Os de Balaguer, Millà i Alberola, formant Equip Pastoral amb Mn. Xavier Navarro Llesta. 

08/07/2016

Amb data 8 de juliol de 2016, Mons. Salvador Giménez, Bisbe de Lleida, ha signat els següents nomenaments que seran efectius a partir del mes de setembre:

. Mn. Joaquim Blas Pastor, Delegat de Pastoral Vocacional.

. Mn. Manel Mercadé Melé, Delegat de Pastoral de Joventut...

. Comissió d'Estudi i Reflexió de Pastoral Vocacional i Pastoral de Joventut, formada per:

P. Alexis Bueno Guinamard, sj.
M. Marta Álvarez Peciña, cs.
Sr. Gerard Sans Malgrat, Director de l'Escola de l'Esplai de Lleida.
Sr. Isidre Charles Arinengol, Animador de Comunitat.

. Mn. Xavier Navarro Llesta, Rector de les parròquies d'Os de Balaguer, Millà i La Figuera, continuant com...

15/06/2016

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha nomenat avui nou Vicari General i Moderador de la Cúria diocesana a Mossèn Josep Anton Jové i Camí.

Mossèn Jové ha pres possessió en un senzill acte al Bisbat de Lleida presidit pel Bisbe Salvador i on també ha estat present l'anterior Vicari General, Mossèn Ramon Prat. Durant el mateix el Canceller i Secretari General del Bisbat, Victor M. Espinosa ha fet lectura del decret de nomenament i a continuació el nou Vicari General ha llegit la Professió de Fe.

El Bisbe Salvador ha donat gràcies a Mossèn Ramon Prat per la seva tasca...

20/05/2016

El rector de la parròquia de la Mercè de Lleida, el pare mercedari Manuel Antonio Anglés Herrero, ha estat escollit nou conseller general de l'Ordre Mercedària per als sis anys vinents. Aquesta nova responsabilitat l'obligarà a deixar la parròquia de la Mercè al setembre per incorporar-se al nou Govern de l'Ordre Mercedària a Roma.

El pare Manuel Antonio Anglés va ser escollit el passat 10 de maig en el marc del Capítol de l'Ordre celebrat a Roma. El pare Anglés explica que "no m'esperava ser elegit" i destaca que "assumeixo el repte amb...

04/03/2016

Mossèn Joaquim Blas, rector de les parròquies de la Mare de Déu de la Mercè a Almacelles i de l'Assumpció de Maria a Sucs, ha estat nomenat vicedegà de la Facultat Antoni Gaudí de Barcelona. Mossèn Blas és ...

professor ordinari d'Història de l'Església a la Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes i professor de patrologia a l'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL). Actualment també imparteix un curs d'especialització a la Facultat de Teologia de Catalunya sobre Bíblia i Pares de l'Església.

...

Pàgines