El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Els dies 15 i 16 de març un grup de persones de la diòcesi de Lleida, sacerdots i laics, entre els quals el nostre vicari general, hem tingut el goig de poder assistir i participar del 'Primer Simposi internacional Reforma i reformes en l'Església'.

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

Els bisbes catalans han fet pública una nota sobre les eleccions del 27 de setembre i parlen del “moment crucial com el que estem vivint" i que "pot tenir conseqüències de llarga durada".

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

Ha mort Mn. Ramiro Viola González. La missa exequial, presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, serà demà diumenge 23 de setembre a les 17.30 hores a la Santa Església Catedral de Lleida. 

Català

Com a conseqüència dels darrers nomenaments de nous rectors per a diverses parròquies de la diòcesis de Lleida, signades pel nostre bisbes Salvador el passat mes d’agost; la parròquia i el poble de Castelldans, ha acomiadat a Mn. Santiago Mataix, que ha estat rector d'aquest poble de les Garrigues, els darrers cinc anys.

Català

La ciutat de Lleida va recuperar ahir, per a ús públic, l'espai dels nous Jardins de la Cuirassa, l'antic barri jueu medieval de la ciutat, amb un acte inaugural en el qual es va fer una crida a la pau i la concòrdia entre cultures.

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

El mateix lloc de fa 75 anys, el mateix ambient de pregaria i recolliment, gairebé la mateixa gent que els darrers anys, els mateixos sentiments d’agraïment pel testimoni de fe dels màrtirs claretians...

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

La Partida de Grenyana va celebrar el cap de setmana passat el seu tradicional Aplec i un any més l’acte central fou la Missa en honor de la Mare de Déu de Grenyana. 

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

La delegació de Missions i el Bisbat de Lleida van organitzar conjuntament la segona quinzena de juliol un projecte pilot a Guatemala amb col·laboració amb la Congregació Marta i Maria, que fa més de tres anys que atenen la Casa Sacerdotal de la nostra diòcesi.

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

El 14 de setembre festa de l’Exaltació de la Santa Creu, el poble de la Granadella va celebrar la seva festa Major en honor del Sant Crist de Gràcia, d’arrelada i antiga veneració. L’acte central fou la Missa solemne presidida pel rector del poble Mn. Jaume Melcior i concelebrada per altres mossens.

Català
Etiquetes per notícies, etc.: 

La Catedral de Lleida va acollir el passat dijous 13 de setembre a la tarda la Jornada de l'Enviament, la celebració en la qual la comunitat cristiana del Bisbat de Lleida obre el curs. A la cerimònia, presidida pel Bisbe Salvador, hi van assistir més de 250 fidels procedents de tota la diòcesi.

Català

Pàgines