El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

La Diòcesi de Lleida celebra la Setmana de la Família i la Vida

La setmana de l'1 al 10 de març de 2018 totes les diòcesis amb seu a Catalunya celebraran la Setmana de la Família i de la Vida. Aquest any ho faran amb el lema 'L'Evangeli de la família: Joia per al món'.

El lema és el mateix que el de la propera IX Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Dublín, del 21 a 26 del mes d'agost. Les Delegacions de Família i Vida de les diòcesis amb seu a Catalunya destaquen en un manifest que "les famílies volem ser-hi presents dins d'una societat més oberta, plural, i diversa culturalment".

A la vegada reiteren que "ens preocupa comprovar en la nostra societat un increment més gran de l'individualisme, del consumisme i d'usar i llençar que sovint es manifesta en la pèrdua dels valors". I en aquest sentit afirmen que "des de la família cristiana volem ser resposta acollidora on cadascú és valorat per ser qui és, independentment de com és o què ens pot aportar". En la mateixa línia, el manifest lamenta que "ens preocupa una societat marcada per la velocitat i la provisionalitat amb una falta de temps i espai per al diàleg profund".

En definitiva, com diu el manifest "una societat amb falta de sentit de transcendència i amb poca formació espiritual". Per concloure, les delegacions de família reiteren que "només des de la mateixa alegria de l'amor viscut en família, viscuda com a vocació de l'amor als altres és on podrem trobar el suficient coratge per acollir, acompanyar i ajudar a discernir aquelles parelles i famílies que es troben amb dificultats".

En els documents adjunts teniu el manifest i el cartell de la Setmana de la Família i de la Vida. També podeu veure, en el document adjunt, el material de la Setmana de la Família.