Mossèn Daniel Gómez, rector de la parròquia de Les Borges Blanques, i Mohammed Kharbouch, de la comunitat musulmana, van assistir el passat dijous 24 d'agost a l'acte interreligiós convocat per l'Ajuntament de Barcelona en memòria de les víctimes de l'atemptat de les Rambles.

El Museu Marítim de Drassanes va acollir un acte interreligiós i interconviccional convocat per l'Ajuntament de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats de la setmana passada i al que van assistir representants de les comunitats cristiana i musulmana a les Garrigues, Daniel Gómez o Mohammed Kharbouch, respectivament.

La cerimònia ha estat un espai plural de record a totes les víctimes, de països, creences i tradicions, com ara la laica i l'atea i obert a tota la ciutadania. Ha estat organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció d'Afers Religiosos de la Generalitat. En l'organització també hi ha contribuït l'Associació Unesco pel Diàleg interreligiós (AUDIR) i el Grup de Treball Estable de Religions (GTER).

L'acte ha comptat amb l'assistència d'uns 300 representants d'entitats religioses, com el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella o el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya Mohamed El Ghaidouni, a més de desenes de representants dels cossos d'emergències i seguretat.