El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Cicle de formació a la unitat pastoral de Santa Maria Magdalena i El Pilar

La comunitat cristiana de la Unitat Pastoral de les parròquies de la Mare de Déu del Pilar i Santa Maria Magdalena de Lleida ha organitzat per aquest curs el cicle de formació 'Val la pena ser cristià?'. Es tracta d'un programa de deu trobades de formació teològica, espiritual i pastoral, amb una periodicitat mensual.

La metodologia vol ser contemplativa. El programa constarà de deu sessions que tindran lloc un dissabte de cada mes, de 9.00 a 11.30 hores. Concretament seran els dies: 23 de setembre, 21 d'octubre, 25 de novembre, 23 de desembre de 2007 i 27 de gener, 24 de febrer 24 de març, 28 d'abril, 19 de maig i 16 de juny de 2018.

El programa de les deu sessions del cicle serà el següent:

1. D'adults cristians a cristians adults.

2. La paraula de Déu, llum i força de la vida cristiana.

3. Les Benaurances, operatives en les Obres de misericòrdia.

4. La fe, opció fonamental i encontre interpersonal amb Crist.

5. La missió dels cristians en el món.

6. El misteri de l'ésser humà.

7. La fe compartida: Església, casa de tots, cosa de tots.

8. La fe celebrada. Com si contemplés l'invisible.

9. La bellesa i la joia de la fe en el món d'avui.

10. Comunitat en marxa: Entre tots i per al bé de tothom.

Les sessions tindran lloc a la sala de conferències de Santa Maria Magdalena i les inscripcions es poden formalitzar a la secretaria de la Unitat Pastoral (al carrer Ramon Llull, 10), dilluns i divendres de 18 a 20 hores. O bé, al telèfon 973 23 40 54.