El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida acull una trobada de tècnics de temporers de Càritas Espanyola

El passat 6 i 7 de juliol Càritas Diocesana de Lleida va organitzar a l'Acadèmia Mariana una trobada per a tècnics i voluntaris/es de temporers i assentaments amb la participació de nou Càritas d'Espanya.

El bisbe Salvador juntament amb el delegat de Pastoral Caritativa del Bisbat Carles Sanmartín i la secretària general de Càritas Diocesana de Lleida Mª Jose Rosell van donar la benvinguda als participants. Aquesta és una iniciativa que es porta a terme des de fa anys en diferents territoris Diocesans amb l'objectiu de conèixer les realitats dels temporers i fer una aproximació de la feina del dia a dia.

L'objectiu de la trobada és posar punts en comú, realitzar una anàlisi de cada territori i exposar directrius per millorar el treball futur en temes de temporerisme i assentaments a les nostres Diòcesis i parròquies. Es va fer referència especialment al treball que es fa des de les parròquies, l'habitatge digne i l'explotació o vulneració de drets.

Hi van participar nou Caritas Diocesanes (Caritas Diocesana de Lleida, Logronyo, Múrcia, Albacete, Ciudad real, Barbastre-Montsó, Jaén, Huelva, Almeria) i diversos membres de serveis generals de Càritas Espanyola, en les quals treballen amb la realitat de temporers i assentaments.