El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Maristes Montserrat celebra les seves IV Jornades Pedagògiques

El divendres i dissabte, 27 i 28 de gener, se celebren les IV Jornades Pedagògiques Maristes Montserrat, amb l'objectiu d'obrir debat i reflexió al voltant de l'educació d'avui.

Aquesta trobada educativa de la ciutat de Lleida ha arribat a la quarta edició i ja es pot considerar una data assenyalada en el calendari educatiu de les nostres comarques de Ponent.

Reuneix més de cent professionals i persones involucrades en l'educació, de diferents centres educatius. Precisament, les ponències, debat i tallers, són oberts a educadors de tots els nivells, estudiants de ciències de l'educació i pares i mares interessats en el tema educatiu.

El centre d’interès d'aquesta edició girarà al voltant de l’impacte social de la pràctica educativa. El professor i psicòleg Jaume Funes Artiaga obrirà les Jornades el divendres 27 de gener, a les 18.00 h, al Teatre Maristes, amb la conferència: "L'escola d'una altra societat, la societat d'una altra escola". Hi prendran part el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, sr. Miquel Àngel Cullerés Balagueró, el degà de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, Dr. Carles Alsinet i Mora, i la regidora d'Educació de la Paeria, sra. Montse Parra i Albà.

L'endemà, dissabte, hi haurà una taula rodona inicial "Claus per l'impacte social des de l'escola", després un esmorzar de treball participatiu i finalment 6 tallers. Podeu trobar més informació a: http://jornadeseducativesmaritesmontserrat.blogspot.com.es/