Dos grups d'alumnes de Periodisme, de 1r i 2n de Batxillerat, van enregistrar el passat 10 de novembre els primers programes d'una nova secció radiofònica del programa “De Bat a Bat” del Bisbat de Lleida.

D'aquesta manera s'inicia una col·laboració regular i fixa, amb periodicitat mensual, que ha de permetre als alumnes de Periodisme el coneixement i la pràctica del procés d'elaboració d'un programa de ràdio: proposta de contingut, format, elaboració del guió, treball del llenguatge, enregistrament, etcètera.

Aquests programes es podran escoltar arreu de Catalunya a la cadena COPE, Ràdio Estel-Ràdio Principat i diverses emissores municipals de la cadena EMUM i la ràdio local de Pardinyes. Concretament, aquesta darrera setmana de novembre, ja s’ha emès el corresponent als alumnes de 2n de Batxillerat sobre el món dels esplais (aquí podeu veure el vídeo); en tant que al desembre, serà el torn del dels alumnes de primer curs, el programa dels quals gira entorn del voluntariat i l'APS.

Els alumnes participants de 2n van ser la Núria Solé, el Robert Segarra juntament amb el Pol Vilà, alumne de 1r, com a membre actiu de l'Epis Esplai i qui havia estat cap visible durant molts anys, l'Òscar Costa. Pel que fa a 1r de Batxillerat, les alumnes que van conduir l'enregistrament van ser la Nara Latorre, la Maria Fernanda Pirajan, la Mireia Navarra i l'Andrea Perat, juntament amb el convidat especial, Francisco Aventín, cap d'estudis d'ESO i precursor del programa APS i Voluntariat al nostre col·legi.