Primera trobada del SAFOR de la UdL

El Servei de Formació i Orientació Religiosa (SAFOR) de la UdL, a més de donar informació i orientació als estudiants universitaris sobre el fet religiós, pretén dur a terme diverses activitats: cinefòrums, debats, reunions formatives, recessos, taules rodones, trobades, etc. entre els diferents alumnes de la comunitat universitària de Lleida. Per aquest motiu, el passat dia 29 d'octubre, es va organitzar una primera trobada per iniciar el curs 2014-2015.

La trobada (que va tenir lloc al claustre de l'edifici del Rectorat), va constar d'una ronda de testimonis de diferents nois de la comunitat cristiana de Lleida, d'un debat on es plantejaven i responien entre ells a diferents qüestions que els hi afecten en la seva vida diària, d'estones d'esbarjo amenitzades pel grup de música Ella nos vuelve decentes i d'un petit aperitiu per concloure.

A la jornada, que va durar aproximadament dues hores, hi van assistir més d'una vintena de joves de diferents edats, on van poder compartir grans experiències amb els altres per a poder conèixer-se millor.

Aquest tipus de trobades s'aniran succeint durant el curs per tal d'acompanyar als estudiants, formar una petita comunitat universitària que els hi recordi que “no estan sols” i donar resposta a les seves necessitats religioses.

Alejandra Pino Luque

Becària del SAFOR de la UdL