L’àrea d’Evangelització Gaudium et Spes, convoca una trobada oberta a totes les persones que es senten part de l’església lleidatana; així com també a totes aquelles que senten curiositat per conèixer com viu i cap on es mou la comunitat de cristians lleidatana.  

LEMA: Sóc cristià, i ara què?

Data: 9 febrer

Lloc: Acadèmia Mariana.

Horari:

10h. Salutació sr. Bisbe.

Explicació de la dinàmica de la jornada. Cant inicial.

Ponència inicial. 20’

10.30h. Taula d’experiències. 60’

11.30h. Cafè 20’

12.h. Reunió per grups. 45’

13h. Celebració Eucaristia

Context de la trobada.   

El curs passat el Moviment de professionals, els de Pobles i comarques i l’ACO, plantejaven una trobada oberta a tota la diòcesi i per extensió a la societat lleidatana, on ens plantejaven una qüestió: encara és possible  ser cristià?). Després de la trobada va quedar clar que si, és possible.

En els darrers mesos, a la diòcesi diferents moviments i delegacions s’han agrupat sota el paraigües de diferents àrees: la d’espiritualitat, formació, evangelització i la que ja fa més temps que funciona, la d’acció caritativa i social.

Les entitats que formen part de l’àrea d’evangelització, Gaudium et Spes, van valorar entomar l’organització d’una activitat dirigida als mateixos membres de l’àrea i oberta a la ciutadania en general. Ràpidament va quedar clar que no calia inventar res de nou, i es va optar per agafar el fil iniciat amb la trobada “encara és possible ser cristià?”.

 

 

 

 

 

AdjuntoTamaño
Icono PDF cartell_130209_v8.pdf0 bytes